Dog-Man

Hundspa & Hundtvätt

Välkommen till vårt exklusiva hundspa där vi fokuserar på att ge din älskade hund en helt underbar upplevelse. För oss är det viktigt att din hund känner sig bekväm och omhändertagen under hela behandlingen. Vårt hundspa är designat för att ge din hund just detta samtidigt som pälsen blir skinande ren. Vi använder noggrant utvalda produkter som är skonsamma mot din hunds hud och päls. Vi är utbildade för att säkerställa att varje tvätt är en behaglig och avslappnande upplevelse för din hund. Vi tar oss tid att lyssna på din hunds behov och anpassar tvätten efter dess specifika krav. Efteråt kommer din hund att känna sig fräsch, ren och redo för nya äventyr! Många kunder uppskattar även att kombinera vårt spa med en hundfrisör, som passar på att trimma ner pälsen på samma gång. 

 

Hundtvätt med produkter av hög kvalitet

Vi är stolta över att erbjuda en hundspa-upplevelse som bygger på kvalitet och omsorg. Varje produkt som vi använder är handplockad med noggrannhet och med fokus på din hunds välbefinnande. Våra schampon och balsam är särskilt utvalda för att passa olika pälsstrukturer och hudtyper. Vi använder endast skonsamma och högkvalitativa produkter som respekterar din hunds känsliga hud samtidigt som de ger en grundlig rengöring.

 

Kan alla hundar gå på hundspa?

Generellt sett är hundar av alla raser och storlekar välkomna till vårt hundspa. Det är dock viktigt att ta hänsyn till individuella behov och temperament. Vissa hundar kan vara mer känsliga eller ovana vid vatten och spa-miljöer. Det är alltid bäst att rådfråga våra experter om du är osäker på hur din hund skulle trivas på vårt hundspa. De kan ge råd om hur du skapar en positiv upplevelse för din hund och eventuellt anpassar behandlingen efter dess behov.

 

Vanliga Frågor och Svar

Hur ofta bör jag ta med min hund till hundspa?

Det beror på din hunds behov och livsstil. Generellt sett rekommenderar vi en månatlig spa-behandling.

Kommer min hund att känna sig bekväm under behandlingen?

Absolut, vår personal är erfaren och välutbildad för att säkerställa att din hund känner sig trygg och omhändertagen.

Kan jag boka en tid för hundspa online? 

Ja, du kan enkelt boka en tid via vår smidiga onlinebokningstjänst.

Vad bör jag förbereda innan besöket?

Se till att din hund är ren från tovor och trassel. Berätta också gärna om eventuella speciella behov din hund har vid bokningen.

 

Boka hundspa hos en av våra salonger: