Dog-Man

Hundfrisör

Välkommen till vår professionella hundklippning, där vi fokuserar på att ge din fyrbenta vän den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar. Vi förstår vikten av en välskött päls och hur det påverkar din hunds välbefinnande. Våra erfarna hundfrisörer är dedikerade till att skapa en positiv och lugn upplevelse för din hund medan vi tar hand om dess utseende.

 

Vad är fördelen med hundtrim?

Hundtrim är en viktig del av att säkerställa din hunds välbefinnande och hälsa. En regelbunden klippning och trimning av pälsen hjälper till att:

  1. Förebygga tovor och trassel: En väl underhållen päls minskar risken för tovor och trassel, vilket kan vara smärtsamt och obehagligt för din hund.

  2. Förhindra överhettning: Särskilt under varma månader kan en kortare päls hjälpa din hund att hålla sig sval.

  3. Främja god hygien: En ren och välskött päls minskar risken för hudproblem och infektioner.

  4. Förbättra rörlighet och komfort: En korrekt trimmad päls kan göra det lättare för din hund att röra sig fritt och bekvämt.

 

Kan alla hundar gå till en hundfrisör?

I de flesta fall kan alla hundar gå på hundklippning hos oss. Våra hundfrisörer har erfarenhet av att arbeta med hundar av olika storlekar, raser och temperament. De har kunskap om olika klipptekniker och hur man anpassar behandlingen efter varje hunds individuella behov.

Det är dock viktigt att vara medveten om att vissa hundar kan vara mer nervösa eller känsliga inför klippning än andra. I sådana fall kan det vara till hjälp att prata med din hundfrisör om eventuella oro eller speciella behov din hund kan ha. Det finns också hundar med speciella hälso- eller beteendemässiga behov som kan kräva extra omsorg eller hänsyn vid klippningen.

 

Kan jag boka hundklippning online?

Givetvis! Här på Dogman Care kan du boka behandlingar som hundklippning och hundtrim i en av Dogman and friends butiker. Hitta en butik nära dig för att boka hundtrim: