Dog-Man

Kloklippning 

En korrekt klippt klo är inte bara bekvämare för din hund att gå och röra sig, utan det förebygger även eventuella komplikationer som kan uppstå vid för långa klor. Vår kunniga personal är dedikerad till att utföra kloklippning med precision och omsorg. Dogman and friends erbjuder genom Dogman Care bokningar av kloklippning i dem flesta butikerna. Vi hjälper dig med kloklippning oavsett om det är en hund, katt eller kanin. Klor som klor, vi vill att alla ska få en trygg och säker kloklippning. 

 

Vi är kloklippar-proffs!

Vi har hjälpt tusentals hundar att få sina klor klippta, alla storlekar och raser givetvis.  Vi använder professionella verktyg och tekniker för att säkerställa att klon klipps på rätt längd, utan att orsaka obehag eller skada. Vi lägger givetvis stor vikt vid att hunden känner sig bekväm och trygg med oss innan vi sätter igång.

 

Vanliga Frågor och Svar

Är alla hundar välkomna för kloklippning?
I de flesta fall är alla hundar välkomna på kloklippning. Professionella klippare och hundvårdsspecialister är erfarna i att hantera hundar av olika storlekar, raser och temperamentsnivåer. Det är dock viktigt att ta hänsyn till individuella faktorer. Vissa hundar kan vara mer känsliga för kloklippning än andra, och det är möjligt att vissa hundar kan kräva extra tålamod och omsorg. Om din hund har särskilda rädslor eller tidigare negativa erfarenheter av kloklippning, är det bra att informera din kloppersonal om detta.

Hur ofta bör jag klippa min hunds klor? 
Hur ofta klorna behöver klippas beror helt på din hunds aktivitetsnivå och miljö. Generellt sett rekommenderar vi att du kontrollerar klor och eventuellt klipper dem var 4-6 vecka.

Kan jag göra kloklippningen själv hemma?
Ja, det går att göra, men det är viktigt att vara försiktig och använda rätt teknik och verktyg för att undvika skador på nerver och blodkärl i klon. Vi rekommenderar att du får instruktioner från en expert om du är osäker.

Vad händer om klon klipps för kort?
Om klon klipps för kort kan det resultera i blödning och smärta för din hund. Vi har erfarenheten att undvika detta och om det skulle hända, hanterar vi situationen professionellt.

 

Boka kloklippning

Hitta lediga tider i en butik nära dig: